Presentatie Het OesterboekDe boekpresentatie vond plaats tijdens de opening van het oesterseizoen, waarbij de eerste oester-oogst aan de pers gepresenteerd werd. Na een fantastische oester-lunch in De Oesterij gingen de gasten aan boord van de YE 147 van oesterkweker Adri Sinke die onder grote belangstelling de eerste oesters opviste.  Zijn collega Hans Nelis lichtte het kweekproces toe, waarbij oesters gekweekt op de bodem en oesters gekweekt op tafels aan bod kwamen. Na de vistocht bereidden drie topkoks - Syrco Bakker, Thijs Meliefste en Wouter Kik - verrukkelijke proeverijen met oesters. De koks leverden eigen oester-recepten aan die in het boek zijn opgenomen.Sinds 22 september ligt Het Oesterboek in elke gerenommeeerde boekwinkel. Reacties (0)


Reageer

Toegestaande tags: <b><i><br>Voeg een nieuwe reactie toe: